dating joku vastakkaisen rodun

Samaan aikaan Suomen pässä Kepun ja Nican sisko Gioia (Pr. Dance 'Til Dawn) oli mukana minien hopeaa saavuttaneessa joukkueessa. Jo junnuikäisenä G-pentueen molemmat tyttöset ovat siis pokanneet itselleen sertit, voisi sanoa, että hyvä aloitus! Pablo pokkasi kolmannen sertin samaan putkeen ollen urosten. Tallinnan näyttelyssä parhaasta Proceller kasvatin tuloksesta vastasi Iiro, ollen PU3. Vuoden 2010 musta-hopea käpiösnautserinarttu: FI EE LV MVA JV-08 eejv-09 ltjv-09 Proceller Groovy 'N Unique 'Nica'.2.2011.2.2011 Proceller Galactic Joy osallistui Latviassa ja Liettuassa kansallisiin näyttelyihin saavuttaen molemmista sertifikaatin. Silva pokkasi sertifikaatin ja ensimmäisen cacibinsa, sekä sijoittui vastakkaisen sukupuolen parhaaksi. Uutisia vuodelta 2010 Joulukuu 2010 Messukeskuksen näyttelyyn olin ilmoittanut vain yhden koiran, Silvan. Molemmat suorittivat testin hyväksytysti.

Dating joku vastakkaisen rodun
dating joku vastakkaisen rodun

Ruotsin tuontityttömme Nuffie (Hilfies Nuffield) avasi myös sertifikaattitilinsä. Onnea Oddrun ja Kiva! 22.5.09 Iloisia ultra-uutisia, Råttanin morsian Iiris kävi ultrassa ja on todettu tiineeksi. Nyt sertit ovat lupaavasti kasassa ja jämme odottelemaan iän täyttymistä, kokeillaan sitten sen kolmannen kerämistä. 09.05 Äitienpäiväkuulumisia Harjavallan näyttelystä: Pablo palasi takaisin Suomen kehiin puolen vuoden tauon jälkeen ja ravasi itsensä komeasti rotunsa parhaaksi. 10.7.2011 Silvan (Silver Moon of Escudo Blue Bricassart) näyttelykierroksen viimeinen näyttely tästä turkista käytiin Hyvinkällä.

Nainen Etsi Mies - view Keskustelu - Ystävä vastakkaisen sukupuolen kanssa Koiranäyttelyt ja -tapahtumat - Suomi24 Keskustelut