on online dating ei luota jumalan

ihmiset sanovat, että minä olen onnellinen. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe. 25 Sen portteja ei suljeta päiväsaikaan, ja yötä siellä ei olekaan. Joka luotti isän, joka oli suuri ja turvallinen. Joka kulkee pimeässä, hän ei tiedä minne hän menee. Sinä annat pojalle nimeksi Jeesus. Uskokaa valoon, jotta teistä tulisi valon lapsia.

Mutta Tuomas sanoi: En usko. Tällainen mielentila hänellä ilmeisesti oli. Kiitos, että Maria luotti sinuun. Samalla hetkellä lapsi Elisabetin kohdussa hypähti. 14, kaupungin muurissa oli kaksitoista peruskiveä, ja niissä oli kaksitoista nimeä, Karitsan kahdentoista apostolin nimet. Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Aramean tekstissa kieliopin kanssa ongelmia ei ole. Jeesus Kristus toi meille armon ja totuuden. Minkähän takia Tuomas ei uskonut? Tässä meillä on sellainen kellari, ei ihan kokonaan, mutta onpa ainakin luukku. Toiset opetuslapset kertoivat hänelle: Me näimme Herran.

Jeesus sanoi uudelleen: Rauha teille! Mutta lattialta kellariin. 16: 1-9 Jeesus puhui sitten opetuslapsilleen: Oli rikas mies, jolla oli taloudenhoitaja.